Вступ до ЄС підтримують 90% мешканців західних регіонів (таблиця)

Новини, Політика

Серед мешканців західних регіонів переважна більшість підтримують вступ до ЄС.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, на Заході підтримка євроатлантичної інтеграції складає 90%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою “Рейтинг” серед громадян України, котрі сьогодні проживають на її території, а також українців, котрі знаходяться за кордоном.

У цілому понад 80% опитаних українців підтримали б вступ України до Євросоюзу у разі проведення референдуму.

Підтримка вступу до ЄС серед тих, хто проживає сьогодні в Україні, становить 85%, серед тих, хто знаходиться у Європі, — 83%. Проти вступу до ЄС: в Україні — 4%, у Європі — 8%.

У порівнянні з опитуванням у лютому підтримка вступу до ЄС серед тих, хто проживає в Україні, практично не змінилася (у січні 2023 року — 87%). Рівень підтримки  в усіх макрорегіонах України — вище 80%.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.