У Франківську знайшли рецепт дитячого щастя! Все досить просто! (фото)

Новини, Суспільство

Дитинство завжди асоціюється з радісними моментами, веселощами та іграми. Сьогодні ми поговоримо про речі, які роблять дітей – щасливими. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Щоб усмішка не сходила з обличчя маляти, і вогники у маленьких оченятах горіли ясно, маємо декілька порад, як можна провести час 😉

  1. Досхочу настрибатися на батуті – невичерпна дитяча енергія буде використана з великою радістю і користю! Адже під час стрибків на батуті виробляється гормон щастя – ендорфін! Саме він малює посмішки на обличчях наших дітей. А ще це чудова фізична активність.
  2. Поплавати у басейні з кульок. Ви також встигли скучити за морем? Маємо чудову альтернативу, басейн заповнений сотнями різноколірних  кульок! Підійде навіть для гостей, які не вміють плавати 😉
  3. Полазити у мотузковому парку! Тут перевіряємо фізичну силу та рівновагу, адже необхідно подолати декілька етапів маршруту. За безпеку можете не переживати, ми підготували спеціальне спорядження та інструкторів!
  4. Переміститися в зовсім інший світ – світ віртуальної реальності. Комплекс атракціонів та ігор віртуальної реальності цілком занурить у дивовижній світ, СВІТ МАГІЇ.
  5. Класно поїсти. Після активного дня дитячий організм потребує енергії, а значить треба поласувати улюбленими стравами. Можливо це буде поживний бульйончик? Або смачна піца? А на десерт – шоколадний торт! Обирати малечі 🙂

І все це є в Чубі Бум! Тут на кожному поверсі дітей чекає своя, унікальна, розвага, веселі аніматори й звісно ж казкові герої Чубіки! А якщо ви ще не знайомі з ними – саме час познайомитися ближче!)

Отже, щоб зробити дитину щасливою вистачить виконати всього один пункт – завітати у ЧУБІ БУМ. Зовсім недавно ми писали про користь батутів для дітей.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.