ФСБ доручили вбити Пригожина – Буданов (відео)

Війна, Новини, Політика

Очільник ГУР МО Кирило Буданов вважає, що після спроби заколоту російська ФСБ отримала завдання ліквідувати ватажка “ПВК Вагнер” Євгенія Пригожина.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Буданова в інтерв’ю The War zone.

“Ми не можемо говорити про їхній серйозний вплив (на війну Росії проти України – ГУР), оскільки усі ці події тривали дуже короткий період часу. Утім була завдана певна шкода Військово-космічним силам РФ. По-друге, ми не очікуємо появи ПВК Вагнер в Україні як окремого суб’єкта, який виконує власні операції. І я вважаю, що цей фактор для нас доволі важливий.

… Ми знаємо, що завдання вбити Пригожина доручили ФСБ. Чи будуть вони успішними в цьому? Час покаже. Так чи інакше, всі потенційні замахи на вбивство не будуть швидкими. Їм знадобиться певний час, щоб розробити відповідні підходи і досягти етапу, коли вони будуть готові до масштабної операції. Але я хотів би підкреслити, що це велике відкрите питання. Чи вдасться їм це здійснити? Чи наважаться вони виконати цей наказ?”.

Він додав, що будь-які дії, спрямовані на дестабілізацію всередині Росії, корисні для України.

@gudzinskiyrost #вагнер #пригожин #зсу #гур #буданов #киев #россия #мелітопольукраїна🇺🇦 #наступ #наступление #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 ♬ A Warrior

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.