У Білорусі вже будують табори для вагнерівців за 200 км від України – ЗМІ

Війна, Новини, Політика

У Білорусі почали зводити табори для розміщення бойовиків ПВК “Вагнер” після домовленостей з Олександром Лукашенком, який вів переговори з Євгеном Пригожиним.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське видання “Вёрстка”.

За даними видання, перший табір на 8 тисяч людей зводять в розташованих за 200 км від кордону з Україною Осиповичах Могильовської області.

За словами співрозмовника видання, працівникам поставили задачу побудувати табір площею 24 тисячі квадратних метрів дуже швидко. “Завтра до обіду стоїть завдання (побудувати табір)”, – сказав співрозмовник видання.

Близьке до керівництва області джерело видання підтвердило, що владі дано вказівку побудувати табір для ПВК у регіоні.

Інформацію про те, що найманців відправлять до Білорусі, підтверджують виданню і родичі вагнерівців.

Одна з родичок із посиланням на свого знайомого повідомила, що підрозділи ПВК “Вагнер”, які залишилися в Ростові-на-Дону, спрямовують до Білорусі. Ще одна співрозмовниця видання розповіла, що її чоловік, який у суботу перебував у Ростові, повідомив їй про відправлення в Білорусь “найімовірніше”, але більше на зв’язок не виходив.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.