Юна співачка з Прикарпаття презентує динамічний кліп на атмосферну пісню “Найки” (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Попри важкий період для України для всіх українців незмінною лишається потреба у сонячних літніх днях, у гарному настрої, підтримці незламного духу. І дуже важливо ділитися цим гарним настроєм з оточуючими.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Саме тому співачка Vlada K продовжує радувати своїх шанувальників, ділитися творчістю та підтримувати гарний настрій навіть у складні часи.

Сьогодні виконавиця презентує легку та атмосферну пісню “Найки” разом із музичним відео до неї. Цей трек стане заключною піснею із другого ЕР альбому виконавиці.

“Я вирішила завершити свій другий ЕР альбом на позитивній “дитячій” пісні. Саме цим трек особливий для мене”, – зізнається співачка.

Приспів пісні дуже лаконічний та легко запам’ятовується: “Мені все однo на ваші лайки, можете “дізе” ставити одні”. Легкий мотив занурює у літню атмосферу та викликає радісну посмішку.

“Я дуже хочу, щоб всі відчули разом зі мною літній настрій, не звертали уваги на дизлайки, якщо хтось вам їх “ставить”, і продовжували насолоджуватися життям, не дивлячись ні на що”, – закликає своїх слухачів виконавиця.

Ця пісня – чиста, щира, легка, трохи наївна, бо літні спогади завжди овіяні мрійливим наївним настроєм. Музичне відео на пісню “Найки” змушує нас віддатися безтурботним почуттям в повну силу навіть у такому складному світі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.