«У тилу потрібно працювати з особливою відповідальністю і подвійною енергією», – працівники міграційної служби Івано-Франківщини

Новини, Суспільство

23 червня. За півгодини до початку робочого дня. У мирний час цей день був святковим для всіх державних службовців України. Але поки триває війна – усі свята мають зачекати. У тилу потрібно працювати. З особливою відповідальністю і подвійною енергією.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на колектив Івано-Франківського відділу УДМС.

Упродовж п’яти місяців поточного року працівники міграційної служби Івано-Франківської області оформили і вручили майже 5200 національних паспортів  у формі ID-картки і понад 6700 паспортів громадянина України для виїзду за кордон, тобто щомісяця оформляється в середньому 2400 біометричних документів.

За цей же період завдяки роботі територіального підрозділу до державного і місцевого бюджетів спрямовано майже 11 мільйонів гривень. Це важлива частинка у забезпеченні  Сил оборони України, фінансуванні  соціальних видатків на потреби територіальної громади.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.