СБУ оприлюднила список російських “партій війни”, співпраця з якими заборонена

Новини, Політика

Служба безпеки опублікувала список політичних партій та громадських організацій Росії, які схвалюють вторгнення в Україну та загрожують державній безпеці нашої країни, будья-ка співпраця з ними заборонена.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу СБУ.

“Встановлено, що програмні цілі цих організацій та заклики їхніх лідерів спрямовані на схвалення російської збройної агресії і знищення української державності та громадян нашої країни”.

Наразі до цього переліку увійшли 5 політсил та 8 громадських об’єднань країни-агресора.

Зокрема, до списку увійшли 1. політична партія “Единая Россия”; політична партія “Справедливая Россия – патриоты – за правду”; політична партія “Либерально-демократическая партия России”; політична партія “Новые люди”; політична партія “Коммунистическая партия Российской Федерации”; громадська організація “Молодая гвардия Единой России”; добровольчий молодіжний громадський рух “Волонтерская рота боевого братства”; дитячо-юнацький військово-патріотичний громадський рух “Юнармия”; громадсько-державний рух дітей та молоді “Движение первых”; громадська організація “Российский союз молодежи”; громадський рух “Общероссийский народный фронт”; благодійний фонд “Добро и дело”; громадська організація “российская ассоциация защиты религиозной свободы”.

В СБУ наголосили, що будь-яка суспільно-політична або господарська діяльність цих партій та об’єднань РФ на території України заборонена.

Також з цими партіями та організаціями РФ заборонено співпрацювати українським партіям, громадським рухам та фондам.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.