На війні загинув 29-річний калушанин Роман Кава (фото)

Війна, Кримінал, погода, Суспільство

На російсько-українській війні загинув 29-річний Герой України Роман Кава. В жовтні захисникові виповнилося лише 30 років. Воїн загинув за Україну як і його батько — Микола Кава.

Про це повідомляє на Фейсбук-сторінці міський голова Андрій Найда, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Від жалю та болі стискається серце… Роман Кава. Загинув Герой за Україну, як і батько!»

Солдат Роман Кава був призваний по мобілізації у грудні 2022 року.  Мужньо виконував свій військовий обов’язок – захищав рідну Україну від ненависних ворогів, як і батько. Служив навідником аеромобільного взводу.

17 червня на Луганщині під час виконання бойового завдання, проявивши стійкість та мужність, Герой загинув.

Рівно п’ять місяців минуло від того дня, як загинув батько Героя – сержант Микола Кава, який захищати Батьківщину пішов з перших днів повномасштабного вторгнення росії. І знову горе – син!

«Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими.Наша глибока вдячність та шана Герою Роману Каві за подвиг, за любов до рідної землі, за самовіддане служіння українському народу.Вічна пам’ять!

Вічна слава Героям!» — ідеться в повідомленні

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.