В Міноборони показали БМП Bradley після влучання: непересічна бойова живучість (фото)

Війна, Новини, Політика

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр оприлюднила фото пошкодженого росіянами БМП Bradley, підтвердивши бойову живучість поставленої техніки після прямого влучання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Маляр у Telegram

“На першому фото – український “Бредлі” після прямого влучання у нього “Граду”. На другому – екіпаж цього “Бредлі”, який успішно евакуювався після влучання і продовжує виконувати завдання на іншій техніці. Пошкоджений “Бредлі” вже на ремонті”, – Ганна Маляр.

 
 За її словами, з 47-ї бригади написали, що на бойовому завданні “Бредлі” отримав пряме влучання ракети в башту та загорівся.
 
Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій відвів бронемашину на безпечні позиції та загасив. Наслідки — легка контузія у одного з воїнів.

 “Цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість — не просто слова. “Бредлі” допомагає зберегти найцінніше — життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити. Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя”, – підкреслила Маляр.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.