Для коломийської «десятки» передали чотири дрони (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Для військовослужбовців з 10-ої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» передали матеріальні цінності.
Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.
Цього разу це 4 дрони, і вони – лише частина допомоги військовим, яку придбали за кошти, що вдалося виручити під час ІІ-го благодійного аукціону, котрий відбувся у березні цього року.

«Під час аукціону зібрали 3,5 млн гривень на потреби прикарпатських бійців. За кошти було придбано техніку та обладнання для наших воїнів. Сьогодні придбали ще 4 дрони, — зазначила голова обласної військової адміністрації. Зараз дрони — розхідний матеріал на фронті. Тому постійно намагаємось закривати всі потреби військових», – йдеться у повідомленні

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.