У Болехівській громаді на Івано-Франківщині оголосили дні жалоби за загиблим нацгвардійцем Миколою Бомком

Війна, Новини, Політика

У Болехівській громаді Івано-Франківської області 6 та 7 червня 2023 року оголосили днями жалоби за загиблим бійцем Нацгвардії Миколою Бомком.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Болехівської міської ради.

Микола Бомко родом — з Вінниччини. Декілька років тому переїхав до Болехова Калуського району. Від початку повномасштабного вторгнення РФ став на захист країни. Служив сержантом у батальйоні оперативного призначення Національної гвардії України.

Загинув Микола Бомко 1 червня 2023 року у Бахмутському районі. Військовослужбовцю було 50 років.

У ці дні на знак скорботи за полеглим нацгвардійцем у громаді закликають приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на будівлях підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Згідно з розпорядженням міського голови Івана Яцинина, в Болехівській громаді також обмежать розважальні заходи та музику в закладах торгівлі, ресторанах і в громадському транспорті.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.