На Івано-Франківщині внаслідок двох ДТП загинули три людини (фото)

Кримінал, Новини

У Косівському районі на Івано-Франківщині 5 червня внаслідок двох дорожньо-транспортних пригод загинули три людини. Одна аварія трапилася у селі Смодна, інша — у селі Рожнів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

ДТП у селі Смодна Косівського району сталася за участі легкового автомобіля Mazda 6, пишуть на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області. О 17:59 до Служби порятунку надійшла інформація про аварію. На місце події вирушили косівські рятувальники.

“Прибувши до місця виклику, надзвичайники за допомогою гідроінструмента деблокували двох постраждалих пасажирів із салону автомобіля та деблокували тіло водія без ознак життя”, — йдеться у дописі.

Пасажирів передали працівникам “швидкої”, які доправили їх до лікувального закладу. Один пасажир помер у відділенні екстреної допомоги.

На Івано-Франківщині внаслідок двох ДТП загинули три людини
Фото: Держслужба з надзвичайних ситуацій в області

Того ж дня о 22:58 трапилася ДТП в селі Рожнів Косівського району. Зі слів директора Косівської центральної районної лікарні Івана Фазана, в аварії загинула дитина.

На місці події рятувальники від’єднали клеми акумуляторної батареї в авто, щоб запобігти загорянню.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.