Поблизу Бахмута загинув гранатометник з Івано-Франківщини Тарас Кава

Війна, Новини, Політика

Поблизу Бахмута Донецької області загинув військовослужбовець з Рогатинської громади, що на Івано-Франківщині, Тарас Кава.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Рогатинської громади.

Тарас Кава народився 14 березня 1983 року у селі Чесники Рогатинської громади. Навчався у місцевій школі. Після цього здобував освіту тракториста-машиніста в Рогатинському аграрному училищі. З 1999 до 2001 року чоловік проходив військову службу в армії.

До повномасштабної війни Тарас Кава працював у сільськогосподарському виробничому кооперативі та за кордоном.

“Тарас Кава став до лав ЗСУ у свій день народження — 14 березня 2022 року. Був гранатометником 1 штурмового відділення, 1 штурмового взводу штурмової роти у 711 полку охорони”, — йдеться в дописі.

28 лютого 2023 року Тарас Кава у складі штурмового підрозділу поїхав на Бахмутський напрямок.

23 березня військовослужбовець отримав контузію. Після уламкового поранення та госпіталізації у травні чоловік повернувся до побратимів.

Тарас Кава загинув 4 червня 2023 року внаслідок уламкового поранення під час виконання бойового завдання поблизу села Іванівське Бахмутського району, що на Донеччині.

У чоловіка залишилися дружина та двоє дітей.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.