Під Бахмутом російські військові обстріляли “вагнерівців”: найманці ПВК взяли в полон підполковника армії РФ (відео)

Відео-новини, Війна, Політика

ПВК “Вагнер” вступила в бій зі збройними силами РФ під Бахмутом. Сапери приватної військової компанії, яку курує Євген Пригожин, виявили міни і почали їх знешкоджувати. У роботі їм завадили військові Міноборони РФ, які відкрили вогонь по “вагнерівцях” зі стрілецької зброї.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Про бій між “вагнерівцями” і регулярними військами РФ стало відомо з рапорту, який оприлюднила пресслужба Євгена Пригожина. Повідомляється, що російські військові поцілили у двигун вантажівки “Урал”, вивівши його з ладу. Машина належала ПВК.

“Вагнерівці” вжили заходів у відповідь і затримали російських військових, серед них був командир 72-ї окремої мотострілецької бригади підполковник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. На допиті він заявив, що обстріляв машину через особисту неприязнь до ПВК “Вагнер”.

@gudzinskiyrost #опг #озг #вагнер #пригожин #бахмут #вс_рф #бахмут🇺🇦🇺🇦🇺🇦зараз #залужний #война #белгород #путин #днр #белгород #война #рашизм #україна #рфія #рф #мир ♬ Du Hast – Rammstein

Нагадаємо, речник Східного угруповання Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, що ПВК “Вагнер” замінюють у Бахмуті регулярні підрозділи російської армії, а саме повітряно-десантні війська і мотострілецькі підрозділи. Ті, хто замінюють “вагнерівців”, мають низький моральний дух, бо бачать і те, в якому вигляді перебуває місто, і в якому стані Бахмут залишають військовослужбовці ПВК.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.