“Ураган” поступився “ХІТу” у п’ятому матчі та не став Чемпіоном України

Новини, Суспільство

“Ураган” провів п’ятий та заключний матч фінальної серії футзальної Екстра-ліги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Гра відбулася у середу, 31 травня, у місті Івано-Франківськ. Суперником “драконів” у фінальній серії є київський “ХІТ”. Наразі, рахунок в серії 2:2.

Хід матчу

“ХІТ” вдало розпочав цю гру. На другій хвилині Сергій Журба скористався передачею Педяша та прицільним ударом відкрив рахунок у матчі.

Кияни змогли у першому таймі подвоїти перевагу. За сорок секунд до завершення першого тайму Євген Жук опинився один на дальній стійці під час розіграшу кутового. Гравець “ХІТа” спокійно відправив м’яч у порожній кут.

Після першої 20-хвилинки рахунок 2:0 на користь гостей.

На 26 хвилині другого тайму “Ураган” скоротив відставання. Артем Фаренюк проштовхнув м’яч у ворота після метушні у штрафному майданчику. Однак, через кілька хвилин Чернявський забив третій гол для “ХІТа”. Він випередив захисника, обіграв воротаря й відправив м’яч у порожні ворота.

Микола Микитюк реалізував пенальті на 31-й хвилині. Рахунок став 3:2 на користь киян.

На жаль, “Ураган” не зміг зрівняти рахунок. Київський “ХІТ” здобув перемогу у п’ятому матчі із рахунком 3:2 й став чемпіоном України з футзалу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.