Померла дитина: у Крилосі авто зіткнулось з автобусом (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Аварія сталася на автодорозі в селі Крилос, Галицької громади. Водійка виїхала на смуху зустрічного руху, де зіткнулася з автобусом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ  НП в Івано-Франківській області.

Так, 30 травня о 16:16 годині надійшло повідомлення на службу «102» про дорожньо-транспортну пригоду. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

@golosif #крилос #дтп #галич #калуш #весна #россия #богородчани #франківськ #заремба #івано_франківськ💙💛 #потерпілі ♬ оригінальний звук – Голос ІФ

Встановили, що на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів», 36-річна водійка автомобіля «Mitsubishi Carisma», мешканка смт Більшівці, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрала безпечної швидкості руху та втратила керованість автомобілем. Відтак, виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом «Scania Carrus», яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області.

У результаті аварії, 13-річний пасажир автомобіля «Mitsubishi Carisma» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. 7–місячний хлопчик, який їхав в дитячому автокріслі, госпіталізований у важкому стані до Івано-Франківської ОДКЛ.

Водійка також отримала тілесні ушкодження. Лікарі надали жінці необхідну допомогу та відпустили.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. За кермом вони були тверезі.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.