Обласна рада хоче поділити земельну ділянку біля Надвірнянської школи-інтернату: мер обурений (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Відділ землеустрою Івано-Франківської обласної ради подав проєкт для розподілу земельної ділянки прощею 6, 3 гектари.

Про це він сказав у своєму відеозверненні у середу, 31 травня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович обурений діями Івано-Франківської обласної ради, зокрема деяких політичних сил щодо Надвірнянської школи-інтернату.

“Раніше на сесії облради визначили цю будівлю аварійною і навіть готові були виділити кошти на виготовлення проектно- кошторисної документації, оцінки вартості самих робіт. Але частина депутатів не підтримали це рішення. А нещодавно Відділ землеустрою подав проєкт для розподілу земельної ділянки прощею 6,3 гектари”, – сказав Андрійович.

За його словами, Надвірнянська міська рада зацікавлена у передачі майнового комплексу площею, майже 6 тисяч квадратних метрів з земельною ділянкою 6, 3 гектари в комунальну власність громади з подальшим збереженням освітянського процесу.

Адже навчальні заклади, які там розміщені – це Надвірнянський ліцей №4 і гімназія №1, там перебувають 350 діток.

“Ця ділянка є недоторканою. Можливо у депутатів буде здоровий державницький глузд і вони не дадуть розподілити земельну ділянку, а по волі громади передадуть весь майновий комплекс. Ми здогадуємося для чого розподілити дві земельні ділянки, одну залишити за навчальним закладом, а іншу… Обласну раду не покидає думка, як не дати громаді земельну ділянку 6, 3 гектари“, – зазначив очільник громади.

Окрім того, він додав, що на час війни міська рада ввела мораторій на продаж земельних ділянок.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.