Найбільша російська атака “Шахедами”: ППО знищила 52 дрони

Війна, Новини, Політика

В ніч на неділю Росія завдала наймасованішого удару іранськими дронами-камікадзе по Україні: ворог випустив 54 баражуючі боєприпаси, ППО знищила 52 із них.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланням на командування Повітряних сил ЗСУ, командувач ПС генерал-лейтенанта Миколу Олещука у Telegram.

“В ніч на 28 травня 2023 року ворог атакував Україну іранськими ударними дронами “Shahed-136/131” з північного напрямку – Брянська область, та південного – Краснодарський край.

Загалом зафіксовано пуски рекордної кількості дронів-камікадзе – 54.

Чергову нічну атаку ворог спрямував на військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури держави в центральних регіонах країни, зокрема на Київщину. Тут, у зоні відповідальності Повітряного командування “Центр”, знищено більшість ударних дронів”.

Зазначається, що до відбиття атаки залучалися також сили та засоби Повітряного командування “Південь” та ПК “Захід” Повітряних сил ЗСУ та протиповітряна оборона інших складових Сил оборони України.

Внаслідок успішної бойової роботи знищено 52 “Шахеди”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.