Якісний кадровий потенціал – запорука успіху держави!

Економіка, Новини, Суспільство

Об’єктивна, достовірна та своєчасна статистична інформація є важливою основою для забезпечення інформаційних потреб суспільства та прийняття управлінських рішень. Виконання завдань щодо їх задоволення  в області на високому професійному рівні забезпечує колектив фахівців Головного управління статистики з відповідною професійною підготовкою та досвідом роботи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ  з посиланням на Головне управління статистики в Івано-Франківській області.

На сьогодні в органах  державної статистики України працює 4,5 тисяч фахівців, з них 3,4 тисяч державних службовців.

Враховуючи потребу органів державної статистики у кваліфікованих фахівцях із профільною (статистичною) освітою їх підготовку здійснює  Національна академія статистики, обліку та аудиту – державний заклад вищої освіти економічного спрямування, головною метою якого є підготовка конкурентоспроможних фахівців за міжнародними стандартами, за освітніми програмами «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Облік, аудит та оподаткування», «Прикладна статистика та бізнес аналітика», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Маркетинг і реклама», «Право», за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр за денною та заочною формами навчання. Академія пропонує європейську освіту в Україні по програмі «Подвійний диплом» – паралельне навчання в польському вищому навчальному закладі на території України.

Академія є виконавцем державного замовлення на підготовку фахівців за денною формою навчання.

У структурі Академії також функціонують Коледж бізнесу та аналітики і Фаховий коледж економіки та управління, які готують фахівців ступеня фаховий молодший бакалавр на базі 9 та 11 класів за відповідними освітніми програмами.

В Академії працює команда висококваліфікованих викладачів і науковців, багато з яких відомі за межами України, завдяки чому здобувачі вищої освіти успішно отримують глибокі теоретичні та практичні знання. Випускники Академії конкурентоспроможні та затребувані на ринку праці як в Україні, так і за кордоном.

Про початок прийому документів, правила прийому до Академії та Коледжу, умови вступу та навчання можна дізнатися на сайті Національної академії статистики, обліку та аудиту  www.nasoa.edu.ua.

Правильний вибір професії – запорука успіху у житті. Бажаємо успіхів у здобутті освіти та підвищенні фахового рівня!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.