У Франківському обласному центрі екстреної медицини відкрили кисневу станцію

Новини, Суспільство

В Івано-Франківському обласному клінічному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відкрили кисневу станцію.

Про це повідомили на сторінці обласної ради у фейсбуці, інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ.

Заклад став одним з перших обласних центрів екстреної меддопомоги, які мають кисневу адсорбційну станцію, що виробляє газоподібний медичний кисень.

“Якщо раніше центр відправляв свій транспорт до Львова і звідти привозив кисень, то тепер зможе не лише наповнювати киснем свої автомобілі швидкої допомоги, а й виробляти його для лікувальних закладів Прикарпаття, які будуть мати таку потребу”, – зауважив голова обласної ради Олександр Сич.

Директор обласного клінічного центру екстреної меддопомоги Мирон Матейко наголосив, що наявність станції дозволить забезпечити медичним киснем всі 98 бригад, які обслуговують виклики за номером 103. Кожен автомобіль швидкої медичної допомоги укомплектований трьома кисневими балонами.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.