Стовідсотковий результат: ППО знищила всі 36 “Шахедів”, запущених Росією

Війна, Новини, Політика

В ніч на четвер Росія випустила по Україні 36 дронів-камікадзе іранського виробництва, всі вони були знищені українською ППО.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланнням на пресслужбу Повітряних сил ЗСУ, командувача ПС генерал-лейтенант Миколи  Олещука у Telegram

“Стовідсотковий результат! 36 із 36. Дякую за бойову роботу повітряним командувань “Захід”, “Центр” та “Південь”. Чудова робота! Мабуть, це найкращий подарунок!”

В ніч на 25 травня 2023 року ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва “Shahed-136/131”. Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків.

Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави, зазначає пресслужба ПС.

Повітряні сили вказують, що до відбиття атаки було залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності повітряного командування “Південь”, ПК “Центр”, повітряного командування “Захід” та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України.

Спільними зусиллями усі 36 “шахедів” було знищено.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.