Шість років тюрми дали молодику, який ховав “закладки” біля Бурштинського моря

Кримінал, Новини

Молодий хлопець з Калущини хотів налагодити схеми збуту канабісу на території Івано-Франківського району. Проте його спіймали поліціянти нетверезим за кермом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланнням на прокуратуру Івано-Франківської області.

У середині травня 2022 року молодик придбав наркотик та почав ховати “закладки” у землі неподалік берегової лінії Бурштинського міського озера, при цьому фотографуючи вказані місця “закладок” із зазначенням геолокації.

Працівники поліції спіймали хлопця, коли той порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані наркотичного спʼяніння. Поліціянти знайшли та вилучили у нього наркотики. Також обвинувачений вказав на місця “закладок” біля Бурштинського міського озера.

Вироком Тисменицького районного суду молодика визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років із конфіскацією майна.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.