У Болехові вантажівка зіткнулася з мотоциклом (фото)

Кримінал, Новини

Аварія за участі вантажівки та мотоцикла трапилась 23 травня близько 8 години ранку. Керманича мотоцикла госпіталізовано.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії ІФ.

Поліція розпочала досудове розслідування.

Попередньо слідча-оперативна група встановила, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням «Стрий – Чернівці – Мамалига», 49-річний водій вантажного автомобіля, з причепом мешканець Львівщини, рухався у Болехів.
Керманич допустив наїзд на мотоцикліста. Останній виїжджав з другорядної дороги на головну та не надав переваги в русі водію вантажного автомобіля, в результаті чого відбулося зіткнення.
Внаслідок автопригоди водій мотоцикла, 1960 р.н., мешканця Болехівської ТГ, доставлено до лікарні, пишуть Версії з посиланням на  Поліцію Івано-Франківської області.
Водія вантажівки перевірили на вміст алкоголю у крові – результат показав, що він був тверезий.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів, дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні дорожньої обстановки.

На зображенні може бути: 1 особа, скутер, мотоцикл, трава та дорога

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.