Трощать електросамокати: в Івано-Франківську почастішали випадки вандалізму (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

У Франківську молодь взялась нищити взяті напрокат самокати.  За останній тиждень в Івано-Франківську зафіксували кілька випадків вандалізму.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Хлопці не просто активно катаються на взятих напрокат самокатах, а трощать електротранспорт об асфальт і бордюри.

Вперше про випадки вандалізму з електросамокатами повідомили 21 травня в пабліку Івано-Франківськ 24/7.

Уже наступного дня хлопці записали відео з вибаченнями.

“Ми хочемо вибачитись за ситуацію, яка сталася на міському озері у скейт парку. Ми не подумали, що наші вчинки можуть привести до таких наслідків. Хочемо вибачитись за шкоду, завдану електросамокатами, та за те, що показали свої погані дії іншим жителям міста. Ми неправильно себе повели у військовий час. Тому ще раз вибачає ось і в подальшому не вчинятимемо подібних дій” – йдеться у відеозверненні хлопців.

Та вже в ніч на середу 24 травня новий випадок вандалізму зафіксували в закритому дворі на вулиці Мельника.

На відео видно, як хлопець трощить самокат спочатку об сходи, а потім просто кидає з усієї сили на бруковану дорогу. Після зухвалих витівок хлопець покинув самокат, а сам переліз через кований паркан, щоб випустити друга, який за цим всім спостерігав.

Фраківців просять фіксувати подібні випадки, щоб притягнути вандалів до відповідальності.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.