Путіну принесли карту, де “нема України”, а він знову вирішив похизуватися “знання історії” (фото)

Війна, Новини, Політика

Президент Росії Володимир Путін вкотре вирішив розповісти, що Україну створив СРСР, а до того “ніякої України” не існувало.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російський РБК, який переказує сюжет “Россия 24”

Про неіснуючу Україну Путін розповів під час зустрічі з головою Конституційного суду Валерієм Зорькіним.

Зорькін привіз Путіну копію карти, яку, за його словами, склали французи за часів Людовика XIV, у середині XVII століття. Він розповів, що привіз її Путіну, щоб показати, що “там немає України”, а є лише Річ Посполита, “Козакія” і Московське царство.

 

Скріншот

Путін у відповідь заявив, що “це добре відомо”.

Пряма мова Путіна: “Ці землі просто входили до складу Речі Посполитої, а потім попросилися до складу Московського царства… А вже потім, після Жовтневої революції, стали утворюватися квазідержавні утворення. Радянська влада створила радянську Україну. Ніякої України до цього моменту не було в історії людства”.

У ХVII столітті Росія мала назву Московське царство, що у 1721 році трансформувалося у Російську імперію.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.