Бєлгородська область: “РДК” заявила, що вся її техніка ціла, а Міноборони РФ – бреше

Війна, Новини, Політика

Бійці “Російського добровольчого корпусу” повідомили, що російське Міноборони поширює брехню про знищення колон техніки “диверсантів” у Брянській області РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Російського добровольчого корпусу“, губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова.

Раніше канал Міноборони РФ опублікував відео із нібито знищеною технікою “диверсантів”.

В “РДК” заявили, що не знають, “які колони техніки знищив у своїх зведеннях пан Конашенков, але у Російського Добровольчого Корпусу втрат немає”.

Водночас російський губернатор Гладков розповів, що жителі повернулися до населених пунктів Грайворон і Головчине, “а жителів Гора-Поділ, Глотове та Козинки повернемо централізовано найближчим часом”.

Він також розповів, що нібито проїхали трьома селами Гора-Поділ, Глотове та Козинка, де раніше були “диверсанти”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.