Зеленський: Очікуємо нові переговори – буде ще зброя

Війна, Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський повідомив про підготовку до нових зустрічей та переговорів, що дозволить Україні отримати ще зброю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на звернення Зеленського

“Ми вже почали готувати цей і найближчі тижні. Очікуємо нові зустрічі та переговори, поки більшою мірою – візити до нас, в нашу державу. Буде ще зброя для наших воїнів”.

Він також повідомив, що керівництво держави робить все можливе, аби рішення саміту НАТО у Вільнюсі, який заплановано на 11 – 12 червня, “для нас було таким, яким спрацює”.

Президент нагадав, що в декларації парламентської асамблеї НАТО зазначено “чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології”.

“Це правильна основа і для наших міжнародних організацій”, – підкреслив він.

Зеленський повідомив про підготовку до кількох проміжних безпекових заходів у країнах-сусідах – тих, які найбільше підтримують Україну.

“Будуть і нові звернення заради розуміння світом України, заради зміцнення наших зв’язків із нашими партнерами”, – пообіцяв президент.

Він пообіцяв, що буде продовжено “інтенсивну” зовнішню політику з різними “нестандартними формами” та з “максимум корисної уваги світу до України, до нашого захисту”.

“Щоразу більше результатів для України – ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування – все це обов’язково”, – наголосив Зеленський.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.