З франківчанками у складі: збірна України 3х3 вийшла в плей-оф жіночої Світової серії в Азербайджані

погода, Суспільство

Жіноча збірна України 3х3 пробилась до чвертьфіналу на етапі жіночої Світової ліги в азербайджанській Астарі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на пресслужбу клубу “Франківськ-Прикарпаття”.

Наша команда у складі Кристини ФілевичОксани МолловоїВероніки Космач та Міріам Уро-Ніле стартувала на змаганнях з перемоги над першою сіяною збірною Німеччиною, а після того, як німкені поступились Єгипту, стало зрозуміло, що наша команда достроково пробилась до плей-оф.

В останньому матчі в групі Україна та Єгипет розіграли перше місце в групі. Наша команда впевнено почала матч, повівши 5:0, але Єгипет зумів відігратись і навіть вийшов вперед 11:9. Втім, кінцівку матчу знову краще провели наші дівчата, які виграли 20:12.

Таким чином, Україна вийшла у плей-оф з першого місця в групі. Чвертьфінал відбудеться завтра, 21 травня. Суперником збірної України буде друга команда групи С – китайська команда Юанда, збірна Польши або збірна Азербайджану.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.