На Городенківщині відбувся традиційний турнір пам’яті Героя України Сергія Дідича

Новини, Суспільство

Сьогодні, 19 травня, на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я» відбулося урочисте закриття триденного туристсько-краєзнавчого турніру серед учнівської молоді, присвяченого «Пам’яті Героя України Сергія Дідича».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилнням на Городенківську міськраду.

Юні спортсмени змагались на дистанції «Смуга перешкод» та у конкурсній програмі, яка включала в себе: «В’язання вузлів», «Розпалювання вогнища», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», конкурс патріотичної пісні, поезії та прози.

Результати змагань в комплексному заліку:

  • І місце – команда Луківського ліцею
  • ІІ місце – команда Незвиського ліцею (група 2)
  • ІІІ місце − команда Незвиського ліцею (група1)

“Міський голова Богдан Кобилянський нагородив переможців пам’ятними медалями, грамотами та цінними подарунками. Всі команди учасників турніру отримали подяки та подарунки”, – додали у міськраді.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.