Лукашенко про український контрнаступ: каже, що дезінформація, але просить переговорів

Війна, Новини, Політика

Самопроголошений лідер Білорусі й соратник російського диктатора Александр Лукашенко заявив, що усі слова про український контрнаступ є “дезінформацією”. Лукашенко традиційно заявляє, що Україна і Росія мають сісти за стіл переговорів без будь-яких попередніх вимог Києва.  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на державне агентство Білорусі “Белта

“Багато зараз говорять: “Контрнаступ, контрнаступ!”… У будь-якому бою дезінформація дуже небезпечна. Згадайте Курську битву, під Сталінградом, коли ми успішно дезінформували противника і виграли цю битву…

Але, мушу сказати, найбільша дезінформація — цей “контрнаступ”. Ніякого “контрнаступу”, з моєї точки зору, немає і бути не може. Це просто безумство. Один до п’яти на фронті воювати за технікою і живою силою — це просто безумство! Ні, треба нагнітати, треба накручувати українців для того, щоб продовжувати й втопити нас у цьому протистоянні. У цьому сьогодні суть на фронті. Ми це бачимо. Це в нас за парканом прямо”.

Лукашенко, який 9 травня літав на парад до Путіна у Москву, традиційно заявляє, що треба “повернутися за стіл переговорів”.

Самопроголошений президент Білорусі вважає, що уже можна готувати якийсь новий документ, а не той, що Україна і Росія розробляли в лютому 2022 року одразу після повномасштабного вторгнення.

Лукашенко також заявив нібито президент України висуває попередні умови щодо переговорів, щоб їх не допустити: “Які можуть бути попередні умови? Треба сісти за стіл переговорів і вже там виробляти всякі умови”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.