Франківський “Ураган” поступився “Кардиналу”: півфінальна серія чемпіонату України з футзалу продовжиться

Новини, Суспільство

Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” з рахунком 4:2 поступився команді “Кардинал-Рівнестандарт”. Матч півфінальної серії чемпіонату України відбувся 13 травня у Рівному.

Його транслювалина офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Рахунок у поєдинку відкрили гравці “Урагану” — на сьомій хвилині відзначився Назар Швед. Однак упродовж наступних шести хвилин “Кардинал” забив франківцям тричі — 3:1.

До завершення першого тайму “дракони” відіграли один м’яч — захисників і голкіпера команди-суперника обіграв Артем Фаренюк.

У другій половині зустрічі футзалісти “Урагану” намагалися зрівняти рахунок. Франківці розігрували швидкі комбінації та атакували ворота суперника вп’ятьох, однак забити не вдалося. Натомість за хвилину до завершення поєдинку “Кардинал” у контратаці забив ще один гол — 4:2.

Ця перемога рівненської команди — перша у півфінальній серії чемпіонату України із футзалу. Два попередні поєдинки відбулися в Івано-Франківську 6 та 7 травня. З рахунками 5:3 та 4:1 двічі переміг “Ураган”.

Півфінальна серія триватиме, допоки одна із команд не здобуде три перемоги. Наступний поєдинок між колективами відбудеться 14 травня у Рівному. У фінальній серії турніру один із клубів зустрінеться із переможцем пари “Енергія” (Львів) — “ХІТ” (Київ).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.