Всі обіцяні танки Challenger 2 вже знаходяться в Україні – Міноборони Британії

Війна, Новини

Велика Британія підтвердила, що всі обіцяні танки Challenger 2 зараз знаходяться на території України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Європейська правда“.

Про це в ході засідання британського парламенту заявив , відповідаючи на запитання одного із депутатів, повідомляє

“Я знаю, що всі наші танки прибули в країну… вони всі перебувають у країні. На них провели навчання і навчання, як тут (у Британії – ред.), так і потім в Україні, і я знаю, що українські війська використовують їх”, – зазначив міністр оборони  країни Бен Воллес.

Нагадаємо, 27 березня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що разом з десантниками мав за честь “обкатати нове поповнення в наших армованих підрозділах” – Challenger від Британії, Stryker & Cougar від США та Marder від Німеччини.

Резніков високо оцінив британські танки, назвавши їх витворами “військового мистецтва”.

Цього ж дня група українських військових повернулася до України після завершення навчання у Британії на танках Challenger 2.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.