В Івано-Франківській області знизився попит громадян на оформлення закордонних паспортів (таблиця)

Новини, Суспільство

Порівняно з попереднім місяцем мешканці та гості Прикарпаття у квітні значно рідше оформляли паспорти громадянина України для виїзду за кордон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міграційну службу області.

“Можливо, це пов’язано з тим, що чимало родин повернулися додому з-за кордону і в найближчій перспективі не планують тривалого перебування поза межами України”, – пояснюють у службі.

У кількісному вигляді стан оформлення документів у квітні виглядає так: оформлено 8091 паспорт громадянина України для виїзду за кордон (у березні було оформлено 9 627 документів).

Аналогічна динаміка оформлення національних паспортів у вигляді ID-картки. У квітні людям оформлено 3 352 документи, що майже на тисячу менше, ніж у березні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.