Під Бахмутом окупант здався в полон українському дрону (відео)

Відео-новини, Війна, Новини

На Бахмутському напрямку 9 травня військовослужбовці 92-ї бригади за допомогою дрона взяли в полон російського загарбника.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  командира роти ударних безпілотних авіаційних комплексів “Ахіллес” 92-Ї ОМБр ім. Івана Сірка Юрій Федоренко та командування Сухопутних військ у Telegram

За даними Федоренка, напередодні розрахунок його роти виявив на Бахмутському напрямку російського військового, який просив не бомбити його.

Українські бійці скинули окупанту коптером записку з наказом здаватися та йти за дроном.

“Він погодився, попри те, що йому у спину стріляли “свої” ж. Піхота та розвідники з “CODE 9.2″ 92ОМБр супроводжували його аж до українських позицій. Полон в Україні дає більше шансів вижити, аніж служба в російській армії”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.