В Івано-Франківській громаді влітку працюватимуть 11 чергових дитячих садків

Новини, Суспільство

Упродовж літа в Івано-Франківській громаді працюватимуть 11 чергових дитячих садків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на брифінг у міського голови директорки департаменту освіти та науки міськради Вікторії Дротянко.

За її словами, 30 червня — останній день, коли працюватимуть заклади дошкільної освіти.

“Попередньо ми провели опитування — 70% батьків погодили те, що вони хотіли б привести дітей в дитсадки влітку. Будемо брати діток лише тих батьків, які працюють, тобто обов’язково потрібні дві довідки з місця роботи. І, звісно, тих батьків, які мешкають або працюють в нашій громаді”, — каже Вікторія Дротянко.

Чергові дитсадки діятимуть у різних мікрорайонах Івано-Франківська.

“Якщо ви плануєте віддавати дитину в дитсадок влітку, просимо підготувати довідку з місця роботи й поспілкуватися з керівником вашого закладу для того, щоб скласти список і підготуватися, скільки вихованців відвідуватимуть дитсадок”, — рекомендує директорка департаменту освіти та науки Івано-Франківської міськради.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.