В Івано-Франківській громаді для учнів відкриють літні школи

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській громаді навчальний рік завершиться 2 червня. Після цього в освітніх закладах запрацюють літні школи. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на директорку департаменту освіти та науки міськради Вікторію Дротянко.

За її словами, літні школи працюватимуть протягом місяця. У цей час учні освітніх закладів зможуть за бажанням відвідувати заняття за інтересами або продовжити навчання.

“Діти зможуть з користю провести час. Якщо це — менші діти, будуть легші заняття. Старші школярі зможуть самі обрати, що для них краще: або продовжити навчання, або обрати один якийсь предмет, який треба “підтягнути”, — каже Вікторія Дротянко.

У літніх школах діти перебуватимуть 3-4 години. У закладах вони не харчуватимуться. Керівниця департаменту освіти та науки говорить, що торішній приклад такої ініціативи показав добрі результати.

“Як показав досвід, учні з великим задоволенням відвідували ці школи, майже всі діти були залучені. Тож цього року вирішили продовжити”, — говорить Вікторія Дротянко.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.