ЗМІ показали наслідки пожежі на російській нафтобазі в Тамані та у Севастополі (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Супутникові знімки наслідків пожежі на базі компанії “Таманьнафтогаз” поруч із російським портом Тамань та на нафтобазі у порту Севстополя оприлюднило “Радио “Свобода”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Радио “Свобода”обазі у порту Севстополя оприлюднило “Радио “Свобода”.

На знімку видно постраждалий унаслідок вогню резервуар із паливом.

Журналісти також отримали доступ до супутникових фотографій з високою роздільною здатністю, які більш детально показують масштаб пошкоджень нафтобази в порту анексованого Севастополя, атакованої 29 квітня.

На одному зі знімків видно, що щонайменше два резервуари, які залишилися цілими, зазнали пошкоджень унаслідок горіння сусідніх.

  • 3-го травня в селищі Хвиля Краснодарського краю РФ, що розташоване біля порту Тамань і неподалік від Кримського мосту, загорілася нафтобаза. Причини – невідомі.
  • 29 квітня в Козачій бухті Севастополя безпілотник вдарив по нафтобазі, і вона загорілася.
  • А вже 4 травня в тому самому Краснодарському краї загорівся резервуар Ільського нафтопереробного заводу. На цей раз відомо, що пожежа спалахнула внаслідок влучання безпілотника.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.