Отримав від Залужного відзнаку “Золотий хрест” боєць з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Військовий зараз захищає державу на фронті.
Про це інформують на сторінці Болехівської міської ради, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Військовослужбовець 101-ої окремої бригади охорони Генерального Штабу імені генерал-полковника Геннадія Воробйова Олександр Комаров отримав нагороду Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного “Золотий хрест”.
“Золотим хрестом” нагороджують військових рядового та сержантського складу Збройних сил України за сумлінне та успішне виконання бойових завдань, за високі показники бойової підготовки.
Боєць родом із села Тисова Болехівської територіальної громади 1990 року народження. Олександр розпочав військову службу у 2015 році у військовій частині, яка спеціалізується на підготовці особового складу Сухопутних військ України.
“Вітаємо із заслуженою нагородою. Дякуємо за мужність та героїзм! Пишаємося і чекаємо вдома!”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.