Синоптики дали прогноз погоди на вівторок, друге травня

Новини, Суспільство, Туризм

Погода в Україні у вівторок, 2 травня, принесе суху погоду у більшість областей держави. Несуттєві опади будуть лише на Сході України, у Донецькій та Луганській областях.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Також впродовж дня українці зможуть насолодитися сонцем, адже на небі будуть лише невелика хмарність. Не потурбують і сильні пориви вітру, адже його швидкість буде лише до 8 метрів за секунду.

Прогноз погоди від Укргідрометцентру

Щодо температури повітря за вікном, то українців у багатьох областях чекає потепління. У порівнянні з попереднім днем найсуттєвішим воно буде на Заході держави, подекуди на Півдні та в Криму.

Так, на Заході України стовпчики термометрів впродовж дня коливатимуться у межах +17…+22. Однак при цьому на високогір’ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської області зберігається значна снiголавинна небезпека. Їй присвоїли 3 рiвень небезпечності, помаранчевий.

Щодо Півночі, то там буде трішки холодніше, ніж у західних областях. За межами домівок температура повітря буде радувати комфортними +16…+19.

На Сході України у вівторок буде найхолодніше. День зустріне температурою +13, яка не підніметься вище +17.

Вночі 2 травня у північних, Рівненській, Харківській та більшості центральних областей на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий),
– попередили в Укргідрометцентрі.

На Півдні України у порівнянні з попереднім днем температура не сильно відрізнятиметься. Вона коливатиметься в межах +16…+19. А ось в Криму температура повітря прогріється до +17…+19.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.