Щоб перемогти Росію, треба “розділити війну на шматочки” – Зеленський

Війна, Новини, Політика

Президент України розповів про власне бачення перемоги України над Росією та подальше сусідство з країною-агресором.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленському в інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову у спецпроекті “Рік. За кадром”.

“Війна – як той пиріг з Російською Федерацією. Ми не можемо її з’їсти – рот порвеш, велика держава і велика за обсягом.

Цю біду проковтнути складно, треба розділити війну на шматочки, і це перемоги, одна за одною, іноді паралельні, але здебільшого вони йдуть одна за одною, послідовно…

“Москва” (затоплений російський крейсер – ред.) – це такий же шматок, і дуже важливий психологічно, мотивована перемога…”

“Для нас перемога – територія, яка конкретно під захистом гарантій світової безпеки. НАТО або інші безпекові гарантії. Вони дуже важливі…”

“Наше завдання показати, що ми нікуди не дінемося (від сусідства з Росією – ред.) і станемо міцнішими, ніж були. У нас просто нема іншого виходу.

Нам просто треба бути міцнішими, ніж ми були. Це перше.

Друге: зробити все можливе, щоби послабити Російську Федерацію. Треба відстояти свою землю, деокупувати свою Україну. Це вже буде крок для послаблення сусіда…”

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.