Прикарпатець Артур Кузьмін став чемпіоном Європи з таеквон-до (фото)

Новини, Суспільство

Прикарпатський спортсмен Артур Кузьмін на третій день чемпіонату Європи з таеквон-до в Румунії виборов золоту медаль. Про це повідомили на Facebook-сторінці управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської обласної військової адміністрації

Спортсмен здобув перемогу у ваговій категорії +85 кг.

Артур Кузьмін переміг представників з Угорщини, Боснії та Герцоговини, Польщі. У фінальному поєдинку він з рахунком 4:0 виграв у представника з Польщі.

Прикарпатець Артур Кузьмін став чемпіоном Європи з таеквон-до
Фото: Управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОВА

Також на третій день змагань юніорська збірна дівчат, до складу якої увійшли франківки Кіра Чекіс, Дарія Томенчук та Лідія Приймак, здобула перемогу у командному спарингу. Спортсменки перемогли команди з Румунії, Польщі та Нідерландів.

Прикарпатець Артур Кузьмін став чемпіоном Європи з таеквон-до
Фото: Управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОВА

У командних спарингах серед юніорів українська збірна, в якій змагалися франківці Денис Липовецький, Олексій Лиса, Артем Самбуров та Артем Гаєнко, стала віцечемпіоном Європи. Хлопці перемогли у представників Шотландії, Іспанії та Румунії. У фіналі вони поступилися польській команді.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.