На Бахмутському напрямку загинув прикордонник з Івано-Франківщини Ігор Татунчак (фото)

Війна, Новини, Політика

На Бахмутському напрямку загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Ігор Татунчак.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Рогатинської громади у Facebook.

Ігор Татунчак — родом із села Підкамінь. У юному віці хлопець залишився сиротою. У 2007 році померла мати хлопця, а у 2009 — батько. Ігор зростав у багатодітній родині Романа та Марії Пуків.

“І хоч у прийомних батьків були свої чотири сини, та вони любили Ігоря, як рідного, старалися виховати достойною людиною. Таким він і став. Хто знав Ігоря, той бачив це світло, цю відвагу, і цю любов, яку неможливо осягнути очима. Деякі люди вміють світити зсередини”, — йдеться у дописі.

У 2010 році хлопець закінчив Підкамінську школу та перейшов у Черченську. Згодом здобув професію в Рогатинському державному фаховому коледжі. У 2019-2020 роках Ігор Татунчак служив в армії.

На Бахмутському напрямку загинув прикордонник з Івано-Франківщини Ігор Татунчак
Фото: Facebook/Рогатинська територіальна громада

11 березня 2022 року Ігоря мобілізували. Був інспектором прикордонної служби 3 категорії — помічником гранатометника прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування.

“Ще на Вербну неділю відвідував рідне село. А вже в часі Великодня поїхав на Бахмутський напрямок. І раптом зв’язок із сином обірвався”, — пишуть на сторінці громади.

Ігор Татунчак поліг 27 квітня 2023 в районі Бахмута на Донеччині. Військовослужбовцю було 28 років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.