Баскетболістки “Івано-Франківськ ОДЮСШ” перемогли команду “Леді Барс” з рахунком 121:23 (відео+фото)

Війна, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відбулася зустріч баскетбольної команди “Івано-Франківськ ОДЮСШ” та полтавської “Леді Барс” в межах чотириденного першого туру другого етапу чемпіонату України з баскетболу серед дівчат 2009 року народження. Франківки перемогли з рахунком 121:23.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Окрім господарів, також змагаються дві команди з Києва, по одній з Полтави, Харкова та Вінниці. Тренерка команди “Івано-Франківськ ОДЮСШ” Аїда Євтушенко каже, що її підопічні вмотивовані на перемогу.

Баскетболістки "Івано-Франківськ ОДЮСШ" перемогли команду "Леді Барс" з рахунком 121:23
Тренерка команди “Івано-Франківськ ОДЮСШ” Аїда Євтушенко. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Ми відіграли багато чемпіонатів області, турнірів. Наші три гравчині грали за баскетбольний клуб “Франківськ” у Суперлізі. Всі дівчатка дуже готувалися, старалися відвідувати тренування, брати участь в усіх змаганнях. Звичайно, ми підійшли до змагань у найкращій формі”, — ділиться Аїда Євтушенко.

Капітанка команди “Івано-Франківськ ОДЮСШ” Домініка Мурзова підтверджує слова наставниці про хорошу спортивну форму спортсменок.

Баскетболістки "Івано-Франківськ ОДЮСШ" перемогли команду "Леді Барс" з рахунком 121:23
Капітанка команди “Івано-Франківськ ОДЮСШ” Домініка Мурзова. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Ми тренуємося щодня, окрім вихідних. І вчора, і сьогодні ігри почалися гарно. Ми — в бойовому настрої”, — каже Домініка Мурзова.

За грою спостерігають батько та матір баскетболісток Мурзових — Максим та Ілона. Матір каже: доньки почали займатися баскетболом у школі.

Баскетболістки "Івано-Франківськ ОДЮСШ" перемогли команду "Леді Барс" з рахунком 121:23
Мати баскетболісток Ілона Мурзова. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Спочатку ми несерйозно сприймали захоплення дівчаток, тому що в нас — неспортивна родина. Тоді вони ходили до музичної школи. Навіть намагалися більше розвиватися в цьому напрямі. Але згодом доньки захопилися саме баскетболом. Хотіли самі грати, відвідували тренування змалечку. Ми їх підтримуємо. І віримо, що їхня мрія збудеться. Діти хочуть стати олімпійськими чемпіонками”, — розповідає Ілона Мурзова.

Тренерка полтавської команди “Леді Барс” Катерина Коротчук каже, що це — перший тур її підопічних, проте баскетболістки дуже вмотивовані.

Баскетболістки "Івано-Франківськ ОДЮСШ" перемогли команду "Леді Барс" з рахунком 121:23
Тренерка полтавської команди “Леді Барс” Катерина Коротчук. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Це — наші перші змагання. Тому намагаємося їм потрошку передавати наш досвід. Хочеться гарної гри. Щоб було без травм і щоб дівчата не боялися показати все, що вміють”, — каже Катерина Коротчук.

Зустріч франківської та полтавської команд завершилася з рахунком 121:23 на користь господарів майданчика. 29 та 30 квітня триватимуть наступні змагальні дні. Через воєнний стан ігри проходять без вболівальників. Наступний тур чемпіонату України прийматиме Вінниця.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.