На Сахарова може з’явитися сучасний спортивно-футбольний майданчик (фото)

Новини, Суспільство

Вже тиждень триває голосування за проєкти “Бюджету участі” в Івано-Франківську, яке закінчиться 2 травня.

Одним із проєктів у категорії благоустрою є “Сучасний спортивно-футбольний майданчик “Української перемоги”. Бюджет проєкту 493 425 грн, інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

“Наш проєкт спортивного майданчика спрямований на розвиток фізичного виховання дітей та мешканців нашого району, на можливість спілкуватися, проводити більше часу на свіжому повітрі в цей складний час та в подальшому в після воєнний час. У нашому районі, на жаль, немає майданчика для заняття спортом. Колись, саме на цьому місці вже був спортивний майданчик і саме тут проходило активне дитинство більшості мешканців та можливо допомогло їм у подальшому житті. Саме біля майбутнього майданчика планується відкриття нового сучасного комплексу “Hazard Gym” для заняття спортом та дитячий садочок, спортивний майданчик ідеально доповнив би цей тандем. Здоров’я наших дітей це найважливіше! Давайте разом допоможемо його зберегти!,- йдеться в описі проєкту.

Проголосувати за проєкт можна тут.

Голосувати можна онлайн (за допомогою банківської картки) на сайті або ж у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (за паспортом та ідентифікаційним кодом).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.