В Івано-Франківської громади поховали трьох бійців на Алеї героїв у Чукалівці (фото)

Без рубрики, Кримінал, Новини

На Алеї героїв у Чукалівці  поховали трьох бійців 78 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини — Романа Волковича, Андрія Клюбу й Олександра Струтинського.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  з посиланням на Суспільне


Роман Волкович на псевдо Лисий та Андрій Клюба на позивний Грузин служили у батальйоні кулеметниками. Олександр Струтинський був гранатометником.


Вшанувати пам’ять полеглих прийшли рідні, побратими та представники місцевої влади, зокрема секретар Івано-Франківської міської ради Віктор Синишин.


“Всі хлопці — молоді, у кожного є сім‘я, діти, в кожного — своя життєва історія. Я знав Олександра Струтинського. У 2014 році, коли він переїхав до Івано-Франківська, разом з дружиною працювали на комунальному підприємстві “Івано-Франківськміськсвітло”. Знаю його, бо був там керівником, спілкувався безпосередньо з ним. Дуже відповідальна людина з хорошими намірами, добротою. Дійсно технічно підкований спеціаліст. Я висловлюю співчуття рідним та близьким”, — каже Віктор Синишин.


Зі слів Віктора Синишина станом на 22 квітня 2023 року з Івано-Франківської громади загинули 205 військовослужбовців.


Героям Слава!


Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.