Ліцеїст з Калуша здобув перемогу на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з астрономії (фото)

Новини, Суспільство

Учень 10-В класу Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Валентин Тимчишин здобув перемогу (ІІІ місце) на ІV (заключному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Всеукраїнська учнівська олімпіада з астрономії проводилася за сприяння Департаменту мчишин здобув перемогу (ІІІ місце) на ІV (заключному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономосвіти і науки Київської міської державної адміністрації та Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 20-21 квітня 2023 року, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка.

Учень 10-В класу Валентин Тимчишин (учителька Зоряна Чебан) здобув перемогу (ІІІ місце).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.