Мешканців Івано-Франківська запрошують на тренування по флорболу

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відбудеться перше тренування по флорболу. 

Пройде воно у суботу, 22 квітня, у Католицькому ліцеї по вулиці Шевченка, 11, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Один з організаторів Петро Грицюк розповів про цю подію.

“Я люблю спорт ще з дитинства. Думаю, одна з причин, чому люди закидають його – це одноманітність. За 23 роки я встиг спробувати багато таких активностей, як алтимат, баскетбол, SUP серфінг, бампербол, диск гольф і тд.

Коли я про це розповідаю, люди часто перепитують «А що за штука цей бампербол?» З часом я зрозумів, що більшість знає лише про найбільш популярні види”, – говоить він.

Петро Грицюк зазначає, що хоче показати франківській молоді, що спорт буває різним.

“Мрію, щоб спортивна культура міста розвивалась.

Тому ми з колегою Оксаною і заснували «Vatra Sport Team». Ми – організатори табору для дорослих «VATRA». Тут ми відпочиваємо, організовуємо квести, тематичні вечори, квартирники і тд. Та основне – об’єднаємось в ком‘юніті, де кожен важливий”, – каже він.

Тому, щосуботи вони будуть займатися тим, що об‘єднує найкраще – спортом.

“Цієї суботи починаємо з флорболу. Прийти може кожен, для нас вік не важливий. Також не обов‘язково бути учасником табору. Не треба навіть знати, що таке флорбол. Ми навчимо всьому, що потрібно”, – додав Петро Грицюк.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.