Борчиня Оксана Лівач з Прикарпаття вдруге здобула “срібло” чемпіонату Європи (фото)

Новини, Суспільство

Вихованка школи вільної боротьби з Долини Оксана Лівач стала срібною призеркою чемпіонату Європи з боротьби, який відбувся в Загребі (Хорватія).

 

Це її друге срібло в кар’єрі, інформують “Вікна”. Вперше віцечемпіонкою Європи Оксана Лівач стала на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби 2020 року у Римі (Італія).

У фіналі у ваговій категорії до 50 кг вона поступилась колишній українці Марії Стадник, яка нині представляє Азербайджан.

Для Стадник ця золота медаль стала 10-ю в кар’єрі.

У півфіналі 25-річна Оксана Лівач перемогла чинну віцечемпіонку світу Міглену Георгієву Селішку з Болгарії, яка поборола нашу землячку на чемпіонаті Європи 2020 року.

Борчиня з Долини виборола чемпіонський титул 2019 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.