Новини, Суспільство

Цієї пори дорожники здійснюють благоустрій біля об’єктів дорожньої інфраструктури: зупинок громадського транспорту, автопавільйонів, придорожніх смуг.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

До прибирання долучаються територіальні громади і працівники національних парків.

Через села Верхній Ясенів і Рівня Верховинської ТГ проходять автошляхи Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський і Р-62 Криворівня – Чернівці. Придорожні смуги тут допомогли прибрати працівники соціальних закладів і місцеві школярі.

Територія входить до Верховинського національного природного парку, тож його працівники не тільки допомогли із прибиранням узбіч, але й встановили відпочинкові альтанки.

Уздовж доріг Н-09 Мукачево – Львів та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Ворохтянській територіальній громаді на підмогу в наведенні благоустрою прийшли працівники структурних підрозділів Карпатського національного парку.

«Дякуємо за партнерство та закликаємо й інші громади долучитися до благоустрою придорожніх смуг. Адже це додає туристичній привабливості населеним пунктам і загалом нашому Прикарпатському краю», – каже начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.