Стало відомо, коли відбудеться прощання з полеглим бійцем Олегом Койляком

Війна, Новини, Суспільство

Головний сержант кулеметного взводу 72 ОМБр імені Чорних Запорожців Олег КОЙЛЯК героїчно загинув під Вугледаром.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У четвер, 20 квітня, о 23:30 – зустрічатимуть тіло полеглого Олега Койляка в селі Нижнів, звідти автоколона вирушить до Івано-Франківська.

У п’ятницю, 21 квітня, о 19:30 у церкві Ольги і Володимира в Івано-Франківську, на вулиці Вовчинецька 225 відбудеться пар астас за загиблим.

У суботу, 22 квітня об 15:00 – чин похорону в Храмі Ольги і Володимира, на вулиці Вовчинецька 225

О 16:30 – початок ходи вшанування нашого Героя за маршрутом: від церкви Ольги і Володимира (вул. Вовчинецька 225) до Алеї Слави кладовища в селі Вовчинець. Поховання.

Нагадаємо, головний сержант кулеметного взводу 72 ОМБр імені Чорних Запорожців Олег Койляк героїчно загинув 17 квітня 2023 року під Вугледаром, що на Донеччині.

Пригадати, який непростий, але героїчний шлях пройшов відважний воїн – можна за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.